Gebze Akü Takviye

Her araç sahibin başına gelebilecek akü bitmesi durumunda firmamız sorununuza çözüm olmak için hizmetinizdedir. Gebze akü takviye ihtiyacı için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Gebze akü takviye ihtiyacı için firmamız hizmet sunmaktadır. Araç sahiplerinin ya da şoförlerinin hayatlarında en az bir kere olsun karşılaşmış olma ihtimali yüksek olan akü bitmesi durumuna çözüm firmamız bünyesinde bulunmaktadır.

Akünün Bitme Belirtileri

Akü bitme belirtileri birkaç şekilde tanımlanabilir. Bu unutulmamalıdır ki akü tamamen bitmiş de olabileceği gibi zayıflamaya başlamış da olabilir. Zayıflamaya başladı ise yine de uzun yollar gidebileceği gibi yanlış bir düşünceye kapılmamalıdır. Çünkü akü zayıflamaya başladı ise kısa zaman içerisinde tamamen bitecektir. Bunun yanı sıra zayıf akü ile aracı kullanmak başka birçok araç sistemindeki parçaların da zarar görmesine sebep olmaktadır. Bunun sonucunda zayıf akü ile yol gidilmeye devam edilir ise ortaya çıkacak masraflar oldukça büyük olabilir.

Akünün bitme belirtileri altında ilk olarak farların zayıflamaya başlaması söylenebilir. Bunun dışında marşa basıldığı takdirde cılız bir ses duyulması da akünün zayıfladığı ve hatta bitmeye yüz tuttuğu anlamına gelmektedir. Ayrıca başlatma düğmesi yerine anahtarı kullanmak durumunda kalıyor iseniz akünüz çok kısa süre içerisinde aracınızı çalıştıracak kadar bile enerjiye sahip olamayacak demektir. Bunun sonucunda kısa süre sonra aracınızı çalıştırsanız da tepki vermeyecektir. Tüm bunların sebebi akünün bitmesi sonucu motora elektrik gitmemesinden kaynaklı denilebilir.

Araç durduğu zaman akü voltajının yaklaşık 12 olması gerekmektedir. Marşa basıldığında da 10 voltun altına inmemesi gerekmektedir. Ancak 10 voltun altına iniyor ise bu durumda akünüz bitmiş demektir. Böyle bir durumda Gebze akü takviye ihtiyacınız oluşacaktır. Firmamızdan hizmet talep ederek akü takviye işlemlerini profesyonel ve tecrübeli ekip ile hallettirebilirsiniz.

Akü Takviyesi İçin Profesyonel Eller

Akü takviyesi bilinenin aksine herkesin kolayca halledebileceği bir durum olmamaktadır. Anlık olarak aracın yolda kalması durumunuzu giderebilirsiniz. Ancak akünüz zayıf kalmaya devam edecektir ve kısa süre içerisinde aynı durumu belki de daha kötü şartlar altında yeniden yaşayacaksınız. Ve hatta akünün zayıf olmasına rağmen belki de günlerce kullanılması sonucunda aracınızın farklı parçalarının arızalanması da kaçınılmaz bir sondur denilebilir.

Akü takviyesi işlemi alanın profesyonel ve tecrübeli bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir. Aksi halde daha büyük masraflara yol açılabilir bir durumdur. Bu neden ile Gebze akü takviye işlemleriniz için profesyonel ve alanında tecrübeli ekibe sahip firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*