Eskihisar Oto Klima Tamiri 

Eskihisar klima tamiri  sorunlu klimalarınızın uygun şekilde onarılmasını kapsamaktadır. Klima tamir onarımında 1998 senesinden bu yana Yavuz Oto Elektrik farkını sağlamaktayız.

Eskihisar klima tamiri  klimalara uygun şekilde teknik gereksinimlerin sağlanması demektir. Onarım işlemlerinde bazı durumlarda yedek parçalar da kullanılabilir. Klimalarınızın ideal onarımını sağlarken model ve hasara göre doğru müdahaleleri yapıyoruz.

Yeni Model Oto Klima Tamiri

Yeni model klima tamiri  yaparken otomobiliniz içerisindeki durumu ve yerleşiminin çevresine dikkat edilmektedir. Oto klimalarının yerleşimi ev klimalarından farklı olduğundan tamir aşamasındaki işlemler de değişmektedir. Başvurularınızı yaparken nasıl bir şikayetinizin olduğunu firma yetkililerimize aktarabilirsiniz.

Oto Klima Çalışmıyor Sorunu

Otomobillerde klimaların ısıtma ve soğutma yapmaması en sık görülen sorunlardandır. Çalışmayan klimalarda gaz bitmesi sorunu yaygın şekilde görülmektedir. Klimanın mekanizma sorunları kazaya bağlı durumlarda da yaşanabilir. Araçta fiziksel zarar varsa klimada da bu zararlar olabilmektedir.

Klima Servis Yedek Parça

Eskihisar klima tamiri servis ve yedek parça avantajı sunan firmamızda gerekli görülen hallerde parça değişimi olabilmektedir. Yedek parçalar sayesinde klimalarınız yeniden eskisi gibi sağlıklı ve sorunsuz şekilde çalışacaktır. Klima servislerinde taleplerinizi 7/24 oluşturabilirsiniz. Yedek parçalar her zaman gerekli olmayabilir. Öncelikle tamir edilebilir bölümleri bularak hızlı bir şekilde sonuca odaklanıyoruz.

Klima Gereğinden Fazla Soğutuyor Sorunu | Ev Klima Kompresörü Tamiri

Klimaların gereken miktardan fazla soğutması halinde kompresör hataları olabilmektedir. Ev klimalarında bu soruna çok sık rastlandığı için klima kompresör tamirinde sizlere teknik destek sunuyoruz. Klima tamiri   yapılacağında kaynak sorunlara odaklanılarak hizmetler sağlanacaktır.
Soğutması fazla olan klimalarda gaz çokluğu görülebilmektedir. Gaz miktarına göre istenen sonuca odaklanılmalıdır. Termostat sorunları da diğer bir nedendir. Gereken ayarlar yapılarak değişimi gereken parçalara odaklanılması gerekir.

 

Fan sorunları klimaların çok fazla soğutmasına bağlanabilir. Boru tıkanması ve kapasite seçimindeki hatalarda da klima tamiri başvurusu yapılmalıdır.

Klima Filtre Kirlenmesi Sorunu

Klimalarda filtre kirlenmesine rastlanmakta ve bu sorun birçok zincirleme etkiyi de beraberinde getirmektedir.

  • Zincirleme etkilerin yaşanmaması için düzenli olarak filtre bakımlarınızı yaptırmalısınız. Bahar girişlerinde filtrelerini temizleteceğiniz klimalar birçok sorunun da önüne geçecektir.

 

  • Klima filtrelerindeki sorunlar için klima tamircisi başvurularınızı yapabilirsiniz. Filtrelerin işlevini yitirmesi gibi sorunlarda teknik açıdan müdahaleler gerçekleşecektir. Filtre değişimi, gaz yüklemesi ve otomobillere dair sorunlarda anında başvuru yapabilirsiniz.

Klima kompresörü kilitlenmesi tamirleri konusunda sizlere destek veren uzman bir ekibimiz bulunmaktadır. Eskihisar klima tamiri istekleriniz güncel teknolojik alt yapıyla birlikte yanıtlanacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*