Merkezi Kilit Tamir Bakım Sıfır

Otomotiv sanayi her gün gelişen ve değişen bir sektör olurken, üretilen araçlarda merkezi kilit ve uzaktan kumandalı kilit sistemlerinin yaygınlaştığı da görülür. Merkezi kilit tamir bakım sıfır ayarında tarafımızdan yapılmaktadır.

İster fabrikasyon üretim isterse de sonradan montaj biçiminde araçlarımıza uygulanan merkezi kilit sisteminde zamanla bozulmalar söz konusu olur. Bu arızalar genellikle kullanım kusurlarından olduğu gibi teknik sebeplerden de gerçekleşebilir. Sorun değil merkezi kilit tamir bakım sıfır ayarında yapmak bizim işimizdir.

Uzun yıllar otomotiv teknolojisinde hizmet vermekte olan firmamız siz değerli halkımızın her marka aracında oluşabilecek merkezi kilit arza ve bakımını yapmaktadır. 7/24 Hizmet veren firmamız üstün teknolojik ekipmanları ve konusunda uzman personeli ile her türlü elektrik arızalarında özellikle de merkezi kilit arızalarında yanınızdadır.

Merkezi Kilitlerin Bozulma Nedenleri Nelerdir?

Sürekli kullanılan her araç gibi merkezi kilit sisteminde de arızaların baş göstermesi gayet normaldir. Kilit sisteminiz bozuldu diye veya devreden çıktı diye üzülmenize gerek yok. Firmamız bize ulaştığınız andan itibaren sorunun çözümü için size her türlü desteği sağlayacaktır ve merkezi kilit tamir bakım sıfır ayarında yapılarak teslim edilecektir.

Bölgemizde, merkezi kilit tamiri veya merkezi kilit bakımı denilince ilk olarak akla gelen işletme olan firmamız yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet vermektedir. Araçlarımızdaki otomatik kilit sistemleri elektrik sisteminden kaynaklanan şeyler yüzünden arıza yapabilir. Veya zamanla oluşan aşınmalar, yağ sızdırması gibi durumlarda arıza sebebi olabilir.

Bütün bu durumlarda firmamız garantili parça ve işçilik ile de hizmetinizdedir. Ayrıca uzaktan kumanda tamiri de yapan firmamızda çalışan uzman personelimiz her türlü kilit tamirinde yardımcınızdır.

Merkezi Kilit Tamir ve Montajı

Bölgemizde faaliyet gösteren merkezi kilit tamir ve bakım servisleri arasında ilk sırada yer alan firmamız, her marka araç için merkezi kilit tamiri yaptığı gibi dileyen müşterilerimiz için yeni montaj da yapmaktadır.

Fabrika çıkışı olarak tabir edilen araç donanımınızda eğer merkezi kilit sistemi yoksa ve siz istiyorsanız bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Merkezi kilit tamir bakım sıfır ayarında yapan firmamız dileyen müşterilerimizin araçlarını da manuel kilitten kurtararak yeni ve garantili merkezi kilit sistemine kavuşturmaktadır.

Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda her türlü merkezi kilit tamiri, bakımı ve montajını yapan firmamız uzaktan kumandalı kilit tamiri ve montajı konusunda da hizmetinizdedir. Ayrıca yolda kalma durumunuzda bize telefon numaralarımız üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*