Otomatik Cam Tamir Sıfırdan

Günümüzdeki teknolojik gelişmelerden nasibini alan otomotiv sanayide, üretilen araçların hemen hemen hepsinin camlarının otomatik olduğunu görüyoruz. Otomatik cam tamir sıfırdan farksız olarak tarafımızdan yapılmaktadır.

Araçlarda bulunan birçok malzeme ve sistem zamanla arızalanabilir. Bunlardan biriside elektrikli camlarımızdır. Otomatik cam tamir sıfırdan farksız bir biçimde yapılması firmamız tarafından garanti edilmektedir. Yılların deneyimine bağlı olarak her marka aracınızda oluşabilecek otomatik cam arızaları itina ile giderilir.

Elektrik tesisatından kaynaklanan otomatik cam tamir ve bakımında öncü kuruluş olan firmamız, ihtiyaç duyacağınız tüm tesisat malzemelerini raflarında bulundurmaktadır. Müşterilerimize kesintisiz hizmet vermekteyiz.

Otomatik Camlar Neden Bozulur?

Araçlarımızda sürekli olarak kullandığımız ekipmanlardan birisi olan otomatik camlarımız zamanla deforme olabilir. Elektrik aksamındaki kabloların aşınması veya aç kapat butonlarının aşırı kullanım sonucu switch arızası vermesi muhtemel olasılıklardır. Eğer araçta bir de kalitesiz parçalar kullanılmış ise artık, otomatik cam tamir sıfırdan farksız bir biçimde yapılmalıdır.

Bu noktada firmamız üstün hizmet anlayışıyla her marka aracın otomatik cam tamiri ve bakımını orijinal malzemeler kullanarak yapmaktadır. Gerek elektrik tesisat arızası gerekse aç kapa anahtarların değişimi ve gerekirse cam kriko bakım ve ayarının yapılması hizmetini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Bazı araçların nem oranı yüksek yerlerde bulunması ve cam fitili dediğimiz kauçuk karışımlı malzemelerin aşınması sonucunda otomatik camların mekanik aksamı arızalanır. Elektrikli cam tamiri konusunda uzman olan firmamız bu konuda da sizlere hizmet sunmaktan mutluluk duyar.

Otomatik Camların Tamir ve Bakımı Pahalı Mıdır?

Sanılanın aksine otomatik cam tamiri pahalı bir hizmet değildir. Bölgemizde uzun yıllardır siz değerli halkımızın teveccühünü kazanmış olan firmamız ekonomik çözümlerle de mağduriyet yaşamanızı engelliyor. Sizlere en ekonomik çözümleri sunuyoruz. Elektrikli oto cam tamiri konusunda garantili tamir ve garantili parça değişimleri firmamız tarafından sağlanmaktadır.

Bölgemizde bulunan bütün araç sahiplerinin istekleri doğrultusunda bakım ve onarım yöntemi ile otomatik camlarınız itina ile firmamız tarafından yapılmaktadır. Korozyona uğramış kablo ve cam krikolarının onarımı, buton değişikliği beyin tamiri gibi konularda müşterilerimizi memnun edecek fiyat politikası ile hizmet vermekteyiz.

Araçlarınızda bulunan otomatik cam tamir sıfırdan farksız olarak yapılır ve garantili bir biçimde hizmetinize sunulur. Ayrıca araç markası ne olursa olsun 7/24 telefonla ulaşmanız durumunda bulunduğunuz yere gelerek seyyar tamir hizmeti de veren firmamız uzman kadrosu ve yaptığı işlerle sektörde bir numara olmanın haklı gururunu yaşıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*